2016. augusztus 11., csütörtök

A tanévet záró kezdő Home Staging Workshop előtte-utána képei

Amint végigtekintettem a blogon, láttam, hogy sok téma kimaradt, amiket szerettem volna közkinccsé tenni, néhányat pótolok közülük.
Íme a május végi kezdő Home Staging workshop gyakorlati napjának képes beszámolója. 50 perc alatt a csapat hogyan alakította át a tereket? Szerintem tanulságos!

Ki szeretne hasonlón részt venni? Hamarosan újra lesz workshop: figyeljétek a Facebook oldalunkat vagy írjatok e-mail Vári Móninak az mspdesignhomestaging@gmail.com e-mail címre és jelezzétek, hogy érdekelnek a további képzések időpontjai!












🎁 Szeretnék minden Home Staging iránt érdeklődő vagy már elkötelezett számára egy INGYENES 10 részes Home Staging minikurzussal kedveskedni!

Ha korábban még nem iratkoztál fel, most megteheted itt, így 20 napon át betekintést kaphatsz a Home Staging rejtelmeibe 10 részes tananyagunkkal, ráadásul a 10. rész végén a kitartóaknak egy NAGY MEGLEPETÉSSEL is készülünk.

Sőt a továbbiakban első kézből értesülhetsz az aktuális kedvezményes Home Staging képzési lehetőségeinkről is, így biztosan nem maradsz le semmiről, ami fontos Számodra!

Jó tanulást, kezdjünk bele most! Kattints ide 👉 http://msp-design.hu/ingyenes-minikurzus-feliratkozas/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése