2015. november 8., vasárnap

Kezdő Home Staging Workshop november végén!

Kedves Érdeklődők! :)

Ahogy néhány helyen már olvashattátok, november 24-én és december 1-jén idén utoljára lesz kezdő Home Staging Workshop UTOLJÁRA IDEI ÁRON!

Ha szeretnéd elsajátítani az ingatlanfelkészítés csínját-bínját, ha szeretnéd eladni lakásod milliókkal többért gyere el, november 13-ig ráadásul 14.000 Ft kedvezményben is részesülsz!

Egyelőre csak a blog olvasóinak árulom el, hogy december 3-án a workshop résztvevőinek hatalmas meglepetéssel készülök! Az eddigi résztvevők nehogy elmondják mi az, legyen meglepetés ;)

Szeretettel várlak, Patrícia

Ide kattints a részletekért: http://msp-homestaging.hu

Néhány Home Staging előtte-utána fotó kedvcsinálónak :)


 

 

 

🎁 Szeretnék minden Home Staging iránt érdeklődő vagy már elkötelezett számára egy INGYENES 10 részes Home Staging minikurzussal kedveskedni!

Ha korábban még nem iratkoztál fel, most megteheted itt, így 20 napon át betekintést kaphatsz a Home Staging rejtelmeibe 10 részes tananyagunkkal, ráadásul a 10. rész végén a kitartóaknak egy NAGY MEGLEPETÉSSEL is készülünk.

Sőt a továbbiakban első kézből értesülhetsz az aktuális kedvezményes Home Staging képzési lehetőségeinkről is, így biztosan nem maradsz le semmiről, ami fontos Számodra!

Jó tanulást, kezdjünk bele most! Kattints ide 👉 http://msp-design.hu/ingyenes-minikurzus-feliratkozas/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése