2015. október 17., szombat

A gyakorlati Home Staging workshop egyik hatalmas sikerstoryja - avagy egy tanítvány első igazi Home Staging munkája

Az egyik tanítványom csodás lakást hozott össze a kezdő és haladó Home Staging Workshopon tanultak alapján! KÖVETENDŐ PÉLDA lehet mindenki számára, ezt a levelet írta nekem és a többi workshop résztvevőnek: 

"Sziasztok!
Örömmel tudatom veletek, akit érint, a home staging működik!!!!
A hirdetés feladását követő 17. napon, vevőre talált a felkészített, átalakított újpalotai lakás. Pontos eredményt nem tudok írni, mert nem vettük a lakást, csak becsülni tudom az akkori állapot szerinti árat, de az egyenleg természetesen pozitív. 11 490 E. Forintért hirdettük és 11400 E forintért adtuk el. A Patríciának igaza volt, idő, energia, pénz, és 17 nap alatt elkelt a lakás. Nem egy belvárosi felkapott helyen, hanem a XV. kerületben, egy kis panel lakás. A statisztikák szerint a bp-i panelek eladási ideje átlagban 47 nap. Összesen 6 ember látta, és a 4. megvette.

Mindenkinek tetszett, és mondták, hogy hasonlót nem láttak a piacon. Mármint az újpalotai panelek között...
Ez a home staging érdeme, higgyétek el tényleg hatásos!!!

A legjobb az egészben az, hogy végig nagyon élveztem, és most már nem is akarok mással foglalkozni! Azért osztottam meg ezt veletek, mert mindenkit szeretnék biztosítani arról, hogy ez így MŰKÖDIK!!!!" 

Nagyon gratulálunk Anikó! Büszkék vagyunk Rád!

Íme a lakás előtte-utána fotói, csodás lett és a Home Staging elveket alkalmazva hatalmas értéknövekményt ért el, ami megmutatta, hogy a befektetett pénz, idő és energia sokszorosan megtérül

A belépő kép, a tökéletes első benyomás.


A fürdőszoba kis befektetéssel teljesen átalakult, talán azt nem is kell mondani, hogy sokkal vonzóbbá tette a vevők számára a lakást. Kis befektetéssel nagy hozam.


A nappaliban látványos a változás, pedig itt csak néhány mesterfogást kellett alkalmazni :)



Gratulálunk még egyszer!
Ha Te is szeretnéd elsajátítani az alapfogásokat, gyere el a Legféltettebb Home Staging titkaim alapképzésünkre, majd a gyakorlati workshopon sajátítsd el a Home Staginget még mélyebben és alkalmazd a megszerzett tudást a saját hasznodra!
Ide kattints a jelentkezéshez: http://msp-homestaging.hu

🎁 Szeretnék minden Home Staging iránt érdeklődő vagy már elkötelezett számára egy INGYENES 10 részes Home Staging minikurzussal kedveskedni!

Ha korábban még nem iratkoztál fel, most megteheted itt, így 20 napon át betekintést kaphatsz a Home Staging rejtelmeibe 10 részes tananyagunkkal, ráadásul a 10. rész végén a kitartóaknak egy NAGY MEGLEPETÉSSEL is készülünk.

Sőt a továbbiakban első kézből értesülhetsz az aktuális kedvezményes Home Staging képzési lehetőségeinkről is, így biztosan nem maradsz le semmiről, ami fontos Számodra!

Jó tanulást, kezdjünk bele most! Kattints ide 👉 http://msp-design.hu/ingyenes-minikurzus-feliratkozas/

1 megjegyzés:

  1. Sziasztok, egy körülbelüli ráfordítási költséget lehetne tudni a panel esetében? Nagyon szép lett, de ez is fontos adat, ha az eladási árat már láttuk. Köszönöm szépen előre is! :) D.

    VálaszTörlés