2015. június 6., szombat

Egy kedves levél a "Pesterzsébeti fészek" Home Staging projekt tulajdonosától :)


Tegnap kaptam ezt a levelet Ákostól, aki a május elején bemutatott csodás 2 szobás pesterzsébeti lakás tulajdonosa volt. Leírta saját szemszögéből az egész lakáseladási és Home Staging folyamatot és a végeredményt! :)
A levél ilyen precízen szerkesztett volt, ahogy a tulajdonosok is nagyon felkészültek voltak az egész folyamat során!
Ilyen ügyfelekről csak álmodni lehet és engem sorra ilyen kiváló ügyfelek bíznak meg, akik maximálisan elhivatottak a tökéletes végeredményért és maximálisan beleteszik magukat a felkészítés folyamatába! Köszönöm Nektek!

Íme a levél, olvassátok szeretettel:

"HomeStaging tapasztalat - "Pesterzsébeti fészek"

ELŐKÉSZÜLET
A homestaging-ről mint fogalomról kb. 2 évvel ezelőtt hallottam először. Akkor még nem értettem, hogy mi is ez az egész,  most viszont hogy 1 hét alatt sikerült eladni a lakásunkat ráadásul az általunk tervezett ár fölött 15%-kal, beláttam mekkora jelentősége van.

Amikor eldöntöttük, hogy eladjuk a lakásunkat, rövid keresés után megtaláltuk Patrícia honlapját és nagyon megtetszettek az eddigi munkái. Pár héttel később már a nappalinkban beszélgettünk vele és kollégájával, az elképzeléseinkről. Minden helységet alaposan végigjártunk és részletesen megbeszéltük a teendőket (falszín,tapéta, bútorok, függöny, kiegészítők, stb.).  

MUNKA
Februárban kész voltunk a  festéssel, és szép lassan lecseréltük az otthonról hozott ifjúsági bútorainkat normál bútorzatra. Mi imádjuk az IKEA-t, ezért szinte mindent onnan szereztünk be. 

Ahogy haladtunk a kívánt végeredmény felé, egyre több levelet váltottunk Patríciával. Milyen függöny kerüljön a nappaliba, milyen színűek legyenek a díszpárnák, hány kép kell a nappaliba ... 

Április végére elkészültünk és eljött a várva várt fotózás napja. Hajnalban keltünk, hogy rend és tisztaság legyen mindenütt. Azóta tudom, hogy 2 óra a szintidőm, hogy a lakás összes ablakát kívül belül tökéletesre tisztítsam. A makulátlan tisztaságra nagy hangsúlyt fektettünk nemcsak a fotózásra, hanem a vevők fogadása előtt is. Higgyétek el megéri a befektetett munka!

FOTÓZÁS
Reggel kilenckor kezdetét vette a munka. Helységről helységre haladtunk. Patrícia elvégezte az utolsó simításokat Zsófi pedig serényen kattintott. Az az igazság, hogy annyira magabiztosak voltak, hogy biztos voltam benne, hogy szuper lesz a végeredmény.
Délután kettőre fejeztük be az 50 négyzetméteres lakás fotózását és bevallom a végére hulla fáradtak voltunk. Este megkaptuk az első képeket és megdöbbentünk. Azt éreztük, hogy jól sikerült felkészíteni a lakást, de a képek annyira, de annyira jól sikerültek, hogy nem hittünk a szemünknek. 

 A VEVŐ
Szombat éjjel tettem fel az ingatlan.com-ra a hirdetést Patrícia javaslatára 15%-ákkal az általunk "reálisnak" gondolt ár felett. Azóta már azt is tudom nincs olyan, hogy reális ár. Minden annyit ér amennyiért megveszik és nem kell azzal foglalkozni, hogy a szomszéd utcában a lakásokat több millióval kevesebbért hirdetik.
Másnap már ketten megnézték, majd rá egy hétre még ketten. Mindketten tettek ajánlatot, amiből az egyiket elfogadtuk.
Nem telt el 168 óra a meghirdetés óta és megvolt a VEVŐ. Ezt mi egy fantasztikus eredménynek tartjuk. Abban bíztunk, hogy gyorsan eladjuk, de erre nem számítottunk.

TOVÁBB
Nem kérdés, hogy a következő lakás projektet is Patríciával és csapatával tervezzük.

Köszönjük! 

Niki és Ákos"

Még egyszer én is köszönöm, várom a folytatást, bármikor állok a rendelkezésetekre :)

🎁 Szeretnék minden Home Staging iránt érdeklődő vagy már elkötelezett számára egy INGYENES 10 részes Home Staging minikurzussal kedveskedni!

Ha korábban még nem iratkoztál fel, most megteheted itt, így 20 napon át betekintést kaphatsz a Home Staging rejtelmeibe 10 részes tananyagunkkal, ráadásul a 10. rész végén a kitartóaknak egy NAGY MEGLEPETÉSSEL is készülünk.

Sőt a továbbiakban első kézből értesülhetsz az aktuális kedvezményes Home Staging képzési lehetőségeinkről is, így biztosan nem maradsz le semmiről, ami fontos Számodra!

Jó tanulást, kezdjünk bele most! Kattints ide 👉 http://msp-design.hu/ingyenes-minikurzus-feliratkozas/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése