2013. november 21., csütörtök

Home staging előtte-utána

Ahogy ígértem, jönnek az átalakítás és home staging előtti és utáni képek az ominózus lakásról! Láttad az előző részeket? Pl. ezt: https://msp-homestaging.blogspot.com/2013/11/ime-az-elkeszult-mu.html

Ilyen volt a fogadótér, ez fogadta a betérő érdeklődőt. Az új impozáns étkező vonzóbb megjelenést biztosít, az első benyomás hatalmas erővel bír a vásárlási döntés meghozatalakor!


A tágas hálószobában a megfelelően elhelyezett bútorokkal bemutathatjuk, hogy mire alkalmas a tér és kiemelhetjük annak adottságait, a lakásban rejlő lehetőségekkel együtt!


A sarokba állított ágy egy 24 négyzetméretes szobában sem nem mutatós, sem nem ésszerű, sem nem kényelmes, nem értem mi motiválta a tulajdonost az elrendezéskor?
Az utána képen jól látható, hogy milyen nagy a tér az ágy megfelelő elhelyezésével.


A másik nézete a hálószobának szintén jól bemutatja a nagy ablakok és terek kínálta lehetőségeket!


Ez a kép páros jól mutatja, hogy mennyire tud vonzó lenni egy üres, kicsit lelakott lakás fotója, illetve hogy mennyit tud hozzáadni egy szép festés-parkettacsiszolás, és a jól berendezett összhatás a megfelelő színek kiválasztásával!


A lakás a hatalmas ablakoknak köszönhetően nagyon világos, de eredeti állapotában nem tudta megmutatni a benne rejtőző értéket! Ezt kell megmutatni egy home staging során!


A sok és össze nem illő bútor zsúfoltságot és összevisszaságot sugall, ebbe nem lehet beleszeretni, nem tudja elképzelni magát az érdeklődő, hogy itt lakjon! A komor színek színek sem segítik elő az eladást!




Az új konyha a nappaliban kapott helyet, csodás összhangban a letisztult nappalival :)



A fürdőszoba sokkal letisztultabb lett az új padlóburkolat által. A különböző felületek és a fehér szín maximális tisztaságot érzékeltetnek, ami a legnagyobb kívánalom egy fürdőszobával szemben!
 

A régi konyha teljesen átalakult, egy új hálószobává! Így most már eladhatóbb lett a lakás, hiszen mindig a plusz egy szoba hiányzik! Egy hálószobásként ez a tágas lakás nem volt jó helykihasználtságú!



🎁 Szeretnék minden Home Staging iránt érdeklődő vagy már elkötelezett számára egy INGYENES 10 részes Home Staging minikurzussal kedveskedni!

Ha korábban még nem iratkoztál fel, most megteheted itt, így 20 napon át betekintést kaphatsz a Home Staging rejtelmeibe 10 részes tananyagunkkal, ráadásul a 10. rész végén a kitartóaknak egy NAGY MEGLEPETÉSSEL is készülünk.

Sőt a továbbiakban első kézből értesülhetsz az aktuális kedvezményes Home Staging képzési lehetőségeinkről is, így biztosan nem maradsz le semmiről, ami fontos Számodra!

Jó tanulást, kezdjünk bele most! Kattints ide 👉 http://msp-design.hu/ingyenes-minikurzus-feliratkozas/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése