2013. november 25., hétfő

Az ingatlan értékesítés folyamata

Ahogy ígértem betekintést engedek az ingatlan értékesítés folyamatába is! 

Szóval elindult az értékesítés! Végre minden készen állt! Elkészültek az alaprajzok, a hirdetési szöveg, a különböző portálokra felkerültek a marketing anyagok, a Facebook-on is többszörösen terjedt a híre.


















Meg is lett az eredménye: élénk érdeklődés mutatkozik a vevők részéről, hiszen a lakás pont olyan, amilyet látni szeretnének!

Néhány mondat a vevőktől: 

"Olyan jó, hogy belépve ide, annak ellenére, hogy modern (az illető kifejtette, hogy ő abszolút a rusztikus vonalat képviseli!), nagyon árad belőle a melegség és az otthonosság! Itt el tudom képzelni magam!"
"Magamtól nem választanék ilyen konyhabútort, de így egyben ez rendkívül tetszik! De jó!"
"Mi marad a lakásban? Itt maradhat minden így ahogy van?"
"De jó, hogy nem kell már semmit sem csinálni, minden jó ízléssel van elkészítve és már csak költözni kell. Karácsonyig megoldható?"
"Ez a fehér fürdőszoba milyen letisztult, itt el tudom képzelni magam!"
"Imádom ezt a hatalmas hálót!"
"Annyira jó, hogy ilyen nagy a belépő fogadótér, olyan tágas, ez fogott meg először a hirdetésben."
"Ez a 3. szoba hiányzott eddig minden lakásból, amit megnéztem!"
"Azt kell mondjam, ez még sokkal szebb, mint a képeken!"

Ebből a néhány napból maximálisan kiderült, hogy a vevők mit keresnek, és ez általánosságban is igaz!

1. Nagy erő van abban, hogy minden részlet tökéletesen a helyén van! Nem győzöm hangsúlyozni, hogy legtöbbször 100% kell a sikerhez, amikor minden részlet ki van dolgozva, és ez az állapotra is igaz!
Nagyon nehéz tetszetős, szépen kivitelezett lakást találni a piacon, és amint kikerül egy ilyen, kapva kapnak az alkalmon a vevők. Nagyon keresettek az olyan lakások, ahol nem kell sem festeni, sem semmit felújítani! Nem hiába, a kulcsrakész lakások mindig előnyt élveznek! 
2. A vevőknek nincs idejük felújítani, sokszor azonnal költözniük kell, és a macerát sem akarják felvállalni!
3. A harmonikus összhatás, a melegség és az otthonosság kulcskérdés, jó érzéseket kelt az Érdeklődőkben!
4. Meg kell mutatni a terekben rejlő lehetőséget! Minden helyiséget a megfelelő méretű, mennyiségű bútorral kell berendezni, ahhoz hogy valóban megmutassa a lakás az adottságait!
5. Ha lehetőségünk van átalakítani, felújítani a fürdőszobát, akkor azt tegyük teljesen semlegessé! Minél jobban variálhatóvá!

Akkor jó egy home staging, ha a vevők már kész koncepcióval jönnek, hogy ők mit hogyan csinálnának, ha be tudtuk indítani a fantáziájukat már a hirdetés alapján is! Ha elképzeli milyen itt lakni, hogy milyen ott ébredni, melyik helyiségbe mit tenne...
Az Érdeklődők az egész látványtól, a profi hirdetéstől lenyűgözve érzik magukat, és megtekintve a lakást nem tudnak szabadulni a tudatalattira gyakorolt pozitív hatástól! :) Ott motoszkál a fejükben folyamatosan a gondolat, ez az amit kerestem! 
Nekem személy szerint az a fontos egy lakás eladásánál, hogy megtaláljam a megfelelő embert a tökéletesen felkészített lakáshoz! Annak jó eladni a lakást, akinek tényleg készült :) És ez általában be is jön :)

🎁 Szeretnék minden Home Staging iránt érdeklődő vagy már elkötelezett számára egy INGYENES 10 részes Home Staging minikurzussal kedveskedni!

Ha korábban még nem iratkoztál fel, most megteheted itt, így 20 napon át betekintést kaphatsz a Home Staging rejtelmeibe 10 részes tananyagunkkal, ráadásul a 10. rész végén a kitartóaknak egy NAGY MEGLEPETÉSSEL is készülünk.

Sőt a továbbiakban első kézből értesülhetsz az aktuális kedvezményes Home Staging képzési lehetőségeinkről is, így biztosan nem maradsz le semmiről, ami fontos Számodra!

Jó tanulást, kezdjünk bele most! Kattints ide 👉 http://msp-design.hu/ingyenes-minikurzus-feliratkozas/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése