2013. október 28., hétfő

Egy kedves vásárlói levél

“Legnagyobb megelégedésünkre a lehető leghamarabb és az általunk remélt legmagasabb áron sikerült értékesítenünk lakásunkat, amiben jelentős szerepe volt Patríciának, aki lakberendezési és értékesítési tanácsokkal látott el minket. Az ő lendülete, lelkesedése és biztatása kellett ahhoz, hogy belevágjunk a lakáscserébe és megtaláljuk álmaink otthonát. A XII. kerületi 67 m2-es, 3 szobás lakásunkat nagyon szerettük, de két gyermekünkkel és az évek alatt felhalmozódott holmijainkkal kinőttük. Annak értékesítésétől azonban tartottunk, hiszen ebből a típusú lakásból (40 éves kockaház, II. emeleti, részben felújítandó) rengeteg található az amúgy is telített ingatlanpiacon. Így csak halogattuk a váltást, míg nem összetalálkoztam Patríciával, régi gimnáziumi ismerősömmel. Rövid időn belül meggyőzött arról, hogy lakberendezői, ingatlan-értékbecslői, pénzügyi tapasztalatait egyesítve és kihasználva segíteni tud lakásunk eladásában. Útmutatásait követve kipakoltuk, kifestettük, kitapétáztattuk a lakást, majd Patrícia részben a saját bútorainkkal, részben az általa hozott bútorokkal és az általa kiválasztott kiegészítőkkel felkészítette az otthonunkat eladásra, ami szebb lett, mint valaha. Iránymutatásával készült fotók alapján elkészítette a hirdetést, amely július közepén került fel az internetre. Várakozásainknak megfelelően a nyári szabadságolások ideje alatt mérsékelt érdeklődés mutatkozott, azonban szeptember első két hetében nagy számban jelentkeztek az érdeklődők. Kivétel nélkül valamennyiüknek nagyon tetszett a lakás, több komoly érdeklődő is akadt közöttük. Végül szeptember közepén megérkeztek a vevők, akik azonnal beleszerettek a lakásba, és napok alatt megtörtént az adásvétel is. Így megváltunk szeretett otthonunktól és az értékesítés nyomasztó terhétől, amiért köszönet Patríciának! Szóval, tényleg nagyon köszönjük!”
 F. Zita és C. András, Budapest

🎁 Szeretnék minden Home Staging iránt érdeklődő vagy már elkötelezett számára egy INGYENES 10 részes Home Staging minikurzussal kedveskedni!

Ha korábban még nem iratkoztál fel, most megteheted itt, így 20 napon át betekintést kaphatsz a Home Staging rejtelmeibe 10 részes tananyagunkkal, ráadásul a 10. rész végén a kitartóaknak egy NAGY MEGLEPETÉSSEL is készülünk.

Sőt a továbbiakban első kézből értesülhetsz az aktuális kedvezményes Home Staging képzési lehetőségeinkről is, így biztosan nem maradsz le semmiről, ami fontos Számodra!

Jó tanulást, kezdjünk bele most! Kattints ide 👉 http://msp-design.hu/ingyenes-minikurzus-feliratkozas/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése