2013. szeptember 19., csütörtök

A Home Staging megtérülése

Miért és hogyan éri meg nekem? Egy kis matematika: a Home Staging megtérülése


Ahogy ígértem, most bemutatok néhány példát az elmúlt időszakból, amelyekből kiderül, hogy a befektetett idő, pénz és energia minden esetben megtérül! Hiszen az MSP Home Staging segítségével felkészített lakások a vevők álmait testesítik meg, így hamar elkelnek, nagyon jó áron! 

1. Az első esetben az MSP Home Staging és Ingatlan értékesítési marketing komplex módszerét bevetve értünk el nagyszerű eredményt:
A lakás értékéhez képest mintegy 1,5%-os befektetéssel: 
  • Home Staging 170.000 Ft, 
  • értékesítési marketing anyag 80.000 Ft, 
  • dekorációk 25.000 Ft, azaz összesen 275.000 Ft költséggel a 15,8 millió forintra becsült lakás néhány hónapon belül 16,5 millió forintért kelt el, egy olyan ingatlanpiaci szegmensben, ahol a vevők 7-8 millió forintért keresnek lakást, de mindenképpen 10 millió forint alatti lakások a keresettek. Az MSP Home Staging és Ingatlan értékesítési marketing segítségével nemcsak hogy megnöveljük az ingatlanunk értékét, de eladhatóvá tesszük, elérjük, hogy többet is hajlandóak áldozni egy lakásért, mert az megtestesíti a vevők által látni kívánt életteret. 
2. A második esetben a módszert szintén komplex formájában alkalmaztuk, azonban ebben az esetben a költségek között még egy frissítő festés is szerepelt, vonzó színeket alkalmazva, amelyek tágították a teret. A egyes falakat dekortapétával tettünk hangsúlyosabbé, illetve néhány helyre könnyedén eltávolítható falmatrica került.
  • Home Staging és Értékesítési marketing 120.000Ft
  • Dekorációk 45.000 Ft 
  • Festés, tapétázás (anyag+díj) 210.000 Ft, azaz összesen 375.000 Ft költség, és némi időráfordítás a tulajdonosok részéről (pakolás, felesleges bútorok elszállítása, kiköltözés, festés lebonyolítása, fotózás saját szervezésben)
Ebben az esetben is a ráfordítás 1,5% alatt maradt. Azonban itt a kiinduló állapothoz képest 1,4 millió forinttal sikerült megnövelni a lakás értékét.

3. Harmadik példánkban a lakás ugyan eleve jó alapadottságokkal rendelkezett, azonban az állapota nagyon rossz volt. Ebben az esetben, tekintettel a lakás kiemelkedő lokációjára és belső elrendezésének átalakításában rejlő lehetőségeire, a lakás eladása előtt teljes felújításon és átalakításon esett át, melynek eredményeképpen egy lenyűgöző, minden igényt kielégítő tökéletes lakást kaptunk. Lássuk a költségeket és az elért eredményt!

  • Felújítás: 4.950.000 Ft
  • Home Staging, styling: 75.000 Ft
  • Értékesítési marketing: 150.000 Ft
  • dekorációk: 15.000 Ft, azaz összesen 5.190.000 Ft.
Ezzel a befektetéssel a lehető legtöbbet hoztuk ki az ingatlanból. A tökéletesen felújított és felkészített, azonnal beköltözhető, csodás, luxus érzetét keltő milliőért a vevők több milliós felárat is hajlandóak voltak megfizetni. Ezen kívül a mai ingatlan piacon elképzelhetetlen helyzet állt elő: a meghirdetéstől számított néhány napon belül elkelt a lakás, s a vevőjelöltek licitháborújának eredményeképpen több, mint 5 millió forintot hozva a tulajdonosok számára.

A fenti példák jól szemléltetik, hogy mennyire megéri befektetni az ingatlan eladása érdekében, szakértői mérlegelést követően minden lakás esetében kidolgozható egy maximális megtérülést biztosító verzió. Amennyiben szeretné a legtöbbet kihozni a lakása vagy háza eladásából, kérjen egy személyre és ingatlanra szabott árajánlatot elérhetőségeimen! (msp@msp-design.hu) 

🎁 Szeretnék minden Home Staging iránt érdeklődő vagy már elkötelezett számára egy INGYENES 10 részes Home Staging minikurzussal kedveskedni!

Ha korábban még nem iratkoztál fel, most megteheted itt, így 20 napon át betekintést kaphatsz a Home Staging rejtelmeibe 10 részes tananyagunkkal, ráadásul a 10. rész végén a kitartóaknak egy NAGY MEGLEPETÉSSEL is készülünk.

Sőt a továbbiakban első kézből értesülhetsz az aktuális kedvezményes Home Staging képzési lehetőségeinkről is, így biztosan nem maradsz le semmiről, ami fontos Számodra!

Jó tanulást, kezdjünk bele most! Kattints ide 👉 http://msp-design.hu/ingyenes-minikurzus-feliratkozas/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése